keskiviikko 21. elokuuta 2013

Useasta nyssykästä yhteen kassiin


 
 
Ikuinen sama ongelma kun Onni lähtee hoitoon mummolaan tai lähdetään jonnekkin reissuun. Aina on sen 2-3 kassia, jotka ovat Onnin. Yhdessä on ruokaa, yhdessä hihnaa&harjaa ja parhaillaan kolmannessa vielä autonpenkin suoja.
 
Nytpä on tämäkin ongelma ratkaistu! Ompelin iiisooon laukun Onnille, johon mahtuvat kaikki kimpsut ja kampsut yhdessä. Entinen Onnin kassi oli vanha ja aikansa elänyt puuvillakassi, jonka tämä Ikean kankaasta ommeltu kassi nyt sitten korvaa.
 
Keskeltä menee vetoketju. Päät on jätetty auki kassin pääly osasta, että tarvittaessa mahtuu sulloa enempikin roinaa eikä tule korkeus kassissa vastaan.

5 kommenttia:

 1. siiis ihan epistä. mieki haluan pojille tämmösen! :D

  VastaaPoista
 2. Mitä sie et haluis :D pitäskö nyt eka ommella ihan vaan ne petien suojat ja ne pyykkipussit teille :D sit vasta tämmönen :D

  VastaaPoista
 3. tai sitte ensin tämmönen :D ja toinen samanlainen reenikassiksi ;) ne petien suojat nyt kerkiää, vanhoja lakanoita on niiiiiin paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot se sieki :D Meijä pitää käyä sielä kangaskaupasa nii kyllä se siitä sit suttaantuu :) Suosittelen Ikeaa. Edullista ja paksua kangasta

   Poista
  2. sami lupas päästää mut ikeaan viinkonloppuna ;)

   Poista