torstai 25. huhtikuuta 2013

RV 11+1 (!!) ja eka "virallinen" ultra
Ekassa "virallisessa" ultrassa on nyt käyty. Tutustelin niskapoimu ultraan etukäteen jo netissä, mutta turhaa. Tiedot siellä olivat ristiriitaisia. Osassa ultran ottaja oli lääkäri osassa kätilö. Osassa ultraus tehtiin alakautta osassa vatsanpäältä. Itselläni homma kuitenkin kulki niin, että tutkimuksen teki kätilö ja vatsan päältä. Kätilö oli aivan ihana ja todella rauhallinen ja ystävällinen. Eli juuri sellainen kuin kaipaa hermoheikko hetkellä. Koko ajan hänestä vaistosin turvallisuutta ja olon että kaikki on hyvin.

Laskettu aikahan siis muuttui tämän myötä 4päivän verran. Eli uusi laskettu aika olisi 13.11.2013. Ja tätä myöten raskausviikot 11+1 tällä hetkellä ovatkin menossa. Eli laskenta meni uusiksi ;) Kaverilla oli jo kasvua tapahtunut huimasti ja kaikki oli hyvin. Lapsivettä oli tarpeeksi. Niskapoimunturvotusta ei vielä voitu arvioita. "Arvauksena" kätilö heitti arvoksi 0,7mm eli ei paljoa. Olo helpottui kummasti.

Myös pikkuisen epäselvän 3D vilauksen pääsin näkemään sairaalan uudella laitteella, joka oli toissapäivänä tullut ja oli ekoja kertoja nyt testissä. Ja kyllä sieltä jo alkoi hahmoittua nyrkkiä naaman edestä ja jalkoja&käsiä. Ihana pieni Nyytti siellä kasvaa <3 Lapsen työnimeksi on siis nyt päätynyt Nyytti. Pikku hiljaa on alettu Nyytistä kertomaan ja vappuna myös lisää ystäviä saa asiasta tietää. Pikku hiljaa vatsa myös alkaa paljastaa todellisuutta, vaikka miehen mielestä se on ihan muuta kuin raskausvatsaa ;)

Iso kivi vierähti tänään tuon ultran myötä pois sydämmeltä. 7.5 on seuraavan kerran meno, jotta saadaan otettua paremmin tuo niskapoimuturvotuksen määrä. Mutta nyt uskallan mennä luottavaisin mielin eteenpäin ja ressaamatta turhaa. Kysäsin samalla kätilöltä niukasta ruskeasta vuodosta jota on kerran viikkoon ollut ja hän rauhoitteli sen olevan normaalia ja kuuluvan asiaan kunhan se ei muutu kivuaaksi ja veriseksi. Joten ei paniikkia senkään osalta.

Saattoi olla jotakin muutakin mistä minun ptii muistaa kirjoittaa, mutta nyt alkaa tuntua siltä että viime yön huonosti nukuttu yö alkaa vaatia veronsa. Joten palataanpas taas virkeämpänä asiaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti