perjantai 2. elokuuta 2013

RV 25+3 ja muutokset

Elämää lasinsirpaleilla blogissa oli mietitty raskauden tuomia muutoksia ja myös itse niitä päädyin pohtimaan blogin kirjoituksen innoittamana.

Ja kuten Elämää lasinsirpaleilla blogissakin todettiin tarkoitus ei ole valittaa oireista tai muutoksista vaan kerätä ihan yleisesti kertoa tapahtuneita muutoksia :)
  
Maha -Kasvaa kasvamistaan <3
 
Rinnat -Tihkuvuoto on alkanut ja rinnat kasvaneet.

Selkävaivat - Alaselkä yrittää kenkkuilla ja juilia, mutta nyt on ollut pari parempaa päivää senkin kanssa.

Naama - Naama kukkii entiseen malliin. Eli välillä enemmän välillä vähemmän.
Virtsaamistarve - Vessassa juostaan yöllä ja päivällä kiitettävästi :D
Väsymys - Juu ja ei. Nykyinen rytmi on, että joka toinen päivä huomaan herääväni klo.8 tietämillä ja joka toinen päivä klo.6, siis ihan automaattisesti. Nukkumaan siinä klo.23 tienoolla viimeistään. Eli väsyttää ja ei väsytä :D Toisaalta myös tämän hetkinen työtilanne vaikuttaa pitkälti.

Karvat - Karvat kasvaa kasvamistaan. Eli hiukset on ottanu huimaa kasvuvauhtia. Samoin kaikki muukin. Eli voin kertoa, että jopa vatsalla kasvaa ohutta pientä haiventa, joka myös erottuu raskauden myötä hyvin :D

Näläntunne - Nälkä, mikä ihana tunne <3 Ruoka maistuu ihan kiitettävästi. Vielä ei ole yöllä tarvinnut herätä syömään, mutta ei se kaukaa mene. Ennen en voinut syödä aamupalaa samantien herättyäni, mutta kummasti se nykyään menee kun välillä jopa herää aamulla siihen, että on nälkä :D
Arvet -Juu ja ei. Entisiä arpia on jonkun verran kyljissä, mutta en ainakaan vielä ole bongannut, että raskaus oisi tuonut uusia.

Kynnet - Kasvavat vahvoina, mutta silti ne onnistun aina repimään lyhyeksi itse ohimennen.

Turvotus - On alkanut viime päivinä. Erityisesti sormissa. Ei tarvi edes syödä mitään erityisen suolaista kun sormet turpoaa.


Makuaisti - Luonnollisestikkin voimistunut. Erityisesti suola maistuu helposti lävitse eikä tarvi olla kovin kummoinen ruoka kun jo moitin liian suolaiseksi.

Hajuaisti - Luonnollisesti myös tämä voimistunut.


Ja viimeinen ja mahtavin: uskallus sanoa asiat ääneen niinkuin niistä todella ajattelee. Liekkö hormooneilla vaikutusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti