perjantai 16. elokuuta 2013

RV 27+2

 
 



Mihin tämä raskaus aika oikein on hurahtanut? Vasta tuskailin viikoilla 17, että kumpa olisin jo 27 viikolla edes ja nyt sitä ollaan jo täällä. Alle 3 kuukautta synnytykseen.. Hui hai ;)

Kaikki pienen vaavelin vaatteet on nyt pesty ja silitetty. Aikamoinen urakka oli, mutta oli hyvä tehdä inventaario, että mitä tarvitaan vielä. Tulin tulokseen, ettei niin yhtään mitään.. Myös sairaalakassi on pakattu. Enää muutama pikku juttu puuttuu sieltä jotka pääsevät sinne lähempänä h-hetkeä kuten puhelimen laturit sun muut vastaavat. Laukkuun pakkaamani suklaalevy vain katosi eräs päivä johonkin parempiin tarkoituksiin, hups ;)

Kuten edellisestä postauksesta voi päätellä isyyspaketti on päässy uudelle isi omistajalleen <3 Siitä ei sen enempää siitä omassa postauksessaan on ihan nokko :)

Viime aikoina päivät ovat menneet uuden harrastuksen eli Enkelikorttien parissa <3 Niitä tutkiessa ja ihmetellessä sekä tulkintoja tehdessä. Myös pientä näpertelyä on riittänyt BabyShower kutsujen parissa, mutta niistäkään en vielä hiisku sen enempää, että jää vieraille yllätystä. Niistä sitten juhlien jälkeen oma juttunsa <3

Loppupeleissä mitään uutta ja ihmeellistä kerrottavaa ei viime päiviltä ole. Tasaista ja rauhallista, mikä on ihan hyvä. Projektina ompelusaralla on taas monennäköistä pientä ja (jälleen) kangasvarasto kaipaa täydennystä yhteen projektiin, mutta katsotaan milloin sen kimppuun pääsen. Seuraavaksi odottelen saatavaksi kahta metallihengaria, jotka eräs ystävä oli minulle hommannut yhtä projektia varten. Siitä ehkä enemmän seuraavassa postauksessa ;)

Näihin mysteeri postauksen jälkeisiin tunnelmiin toivottelen jokaiselle hyvää alkavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. kumma suklaalevy! lennellä nyt taivaan tuuliin ennnen aikojaan :D

    Mullaki ois muuten sulle yks ompelutyö ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujee :D laitteleppa viestiä että mitä nyt ommellaan ;D

      Poista