torstai 1. elokuuta 2013

RV 25+2 ja hoitolaukku viidakko


Eilen tuli väkerrettyä tällaisia avaimenperiä. Valkoisia pöllö avaimenperä nauhojakin oli kaksi, mutta ennen kuvausta toinen nauhoista ehti jo lentää uuteen kotiin ;) Myös toinen valkoinen räpytteli jo siipiään lentääkseen uuteen kotiin ennen kuin kerkesin kuvaa napata, mutta kerkesinpä kuitenkin lopulta ;) Illan päätteeksi jäljellä oli vetoketju avaimenperä sekä yksi violetti avaimenperä. Kaikki siis löysivät nopeaa itselleen uuden ihanan kodin. Ja tarpeeseen kuuluivat menevänkin :) Se on ihana fiilis kun saa omia käsitöitä maailmalle menemään eikä ne jää omiin nurkkiin pörräämään.

Eilen meillä siis tosiaan kävi 3 ihanaista naista vierailemassa. Yksi aamupäivällä ja kaksi iltapäivällä. Sai taas parantaa urakalla maailmaa ja vaihtaa kuulumisia <3 Mikä sen parempaa! Kiito siis vielä tätäkin kautta näille naikkosille vierailusta <3 <3 Lisäksi käytiin vielä illan päälle katselemassa jalkapallo peliä vähän aikaa, jossa miehen siskon lapsi pelasi :)

 

Sain eilen yhdeltä ihanalta ystävältä tällaista Bio Richin Tähtimö&Mustikka kuorintavoidetta. Ihanan tuoksuista! Äiti ihmiset kun kuulemman tarvitsevat hemmottelua aika ajoin ;)


Tämä tuleva äiti ihminenpä hemmotteili itseään myös hankkimalla itselleen (ja vähän vauvallekkin) (viime perjantaista asti) haaveilemansa käsilaukun. Itsellä kun ei laukun myyntipaikkakunnalle ollut käyntiä niin hyvä ystävä kävi sen minun puolestani minulle hakemassa ja eilen miehensä meillä käydessään toi sen minulle. Perusteluthan tälle laukun ostolle olivat hyvät ;D Kerrankin nimittäin löytyi laukku, joka ei ole liian iso eikä liian pieni. Joka on hyvän värinen ja hinta-laatusuhde kohdillaan. Ja tärkein syy: sinne mahtuu niin äidin kuin vaavinkin jutut kaupungille, juhliin tai pienemmälle kyläreissulle lähtiessä niin ei aina tarvitse raahata isoa hoitolaukkua mukana. Miten niin neljä hoitolaukkua voi olla liikaa?? ;D

Samsonite hoitolaukku käytettynä 12€ postikuluineen
Emmaljungan vaunuihin kuuluva hoitolaukku

Ikean kankaasta itsetehty hoitolaukku

Neljä hoitolaukkuahan meillä on ihan oikeasti sattuman kautta. Jos tätä viimeisintä voi hoitolaukuksi nimittään kun tätä voi kuitenkin käyttää ihan muuten vainkin :) Yhden ostin nettikirpputorilta todella edulliseen 12€:n hintaan (sisälsi postikulutkin), yhden tein itse ja yksi tuli laina vaunujemme mukana. Olenkin miehelle ja kavereille naureskellut, että tuo samsoniten hoitolaukku on joka päiväiseen käyttöön (eli kaikkea maan ja taivaan väliltä mitä äiti keksii tarvita), itse tehty pyhä käyttöön aran värin takia, vaunujen mukana tullut on isälle hoitolaukuksi (eli sinne vain kaikki välttämättömin) ja ruskea nahkalaukku juhla&kaupunki käyttöön.

Eilen kävin kurkkimassa Kelan netti asiointipalvelusta, että jokohan olisi tullut päätöstä äitiysvapaasta&vanhempainvapaasta ja äitiyspakkauksesta. Ja olihan sinne! Näpyttelin siis jo jokunen viikko sitten valmiiksi sähköisessä muodossa hakemuksen molemmista Kelalle ja viime sunnuntaina postitin raskaustodistuksen perästä päin menemään. Nopeaa oli tullut päätös! Äitiyspakkauksen luvattiin saapuvan kahden viikon sisällä. Siä odotellessa! Ja kyllä, siitä tulee sitten ihan oma ihastelu postauksensa ;)

Mutta nyt taitaa olla aika taas siirtyä kotihommien pariin. Eilen järjestelin kaappeja ja mietin vauvanvaatteille sopivaa ja tulevaa paikkaa. Ja sen löysinkin. Vielä en kuitenkaan niitä pessyt, vaikka kovasti olisi jo haluttanutkin :) Päätin tyytyä vain järjestelemään ja suunnittelemaan kaappi järjestystä ;) Jos tänään jatkaisi samaa rataa kaappien kimpussa.


PS. Tässäpä taas mielipiteen vaihtoaihetta: Julki-imetys (http://www.iltalehti.fi/perhe/2013080117320656_pr.shtml). Mitä tunteita teissä herättää? Omasta mielestäni ok, mutta kyllä itse aion jonkun huivin nakata suojaksi siitä huolimatta jos jossain julkisella paikalla imetän. Ja ei, en aio imettää vessassa (inhoan muutenkin julkisia vessoja).

PPS. Ja mitäpä herättää toisilla äideillä vatsantaputtelu ja silittely ajatukset? (http://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/2013072517296088_rb.shtml). Kertokaa toki, lupaan tästäkin koota jonain hyvänä kiukkuhormooni päivänä postauksen ;) Nimimerkillä eräänän päivänä isälleni asti tästä aiheesta valitin :D 

PPPS. Tai mitäpä herättää äitien uusin tempaus "kroppa jälkeen raskauden" (http://www.iltalehti.fi/nainen/2013080117321337_na.shtml). Minusta kaunista ja luonnollista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti