tiistai 17. syyskuuta 2013

RV 32 ja neuvola kuulumisia lyhyesti

Eilen oli neuvola päivä ja ultrapäivä. Neuvolassa ei mitään uutta vaan kaikki hyvin. Seuraava aika kahden viikon päästä. Hemoglobiinia ei taaskaan tarkistettu, mutta enpä pyydellytkään kun ei itse tarjoutunut. 4 viikon takaiset sokerirasituksen kokeet sain kuulla ja tulokset olivat kuuleman erittäin hyvät eli ei raskausdiabetesta :) Kaikki muutenkin perusreilassa. Kysyin neuvolatädiltä mieltäni painaneneen ongelman. Nimittäin saako selällään maata vai ei. Vastaus oli, että saa  jos pystyy eikä mitään oloja tule. Kunhan ei mahallaan makaa. Kahden viikon päästä seuraava aika.
 
Ultrassa käväsin sydän käyrillä ja Nyytin sykkeet hyvät. Äidin verenpaineet tuppasi menemään vähän alhaisiksi maatessa, mutta niihin lääkäri ei mitään kommentoinut, joten hätää niidenkään kanssa ei ilmeisesti ole. Muutenkin kaikki oli siltäkin osin reilassa. Painoa Nyytillä oli 2,1kg jo ja oli kuulemman vähän edellä kasvussansa ja äidin syytä sokeripitoisia ruokia vähentää. Rakenteet oli kunnossa ja kaikki hyvin. Seuraava ultra on vasta marraskuun alussa ja silloin on synnytystapa arviointi.
 
Eilen kävin myös hakemassa meille hoitopöydän ja samaan syssyyn asentelin sen paikallekkin miehen nukkuessa sillä välin flunssaansa ja kuumettansa pois. Enhän minä malttanut apuvoimia odotella... Nyt on hoitopöytä paikallaan ja järjesteltynä vaatteet sen laatikkoihin ja jo ostetut purnukat ja putelit ja vaipat odottamassa. Vielä joitain rasvoja ja muita täytyy käydä ostamassa ja miehen siskolta hakea amme ja muuta pientä touhuilua, mutta kaikki alkaa olla erinomaisella mallilla pikkuhiljaa.
 
Eilen kävin myös taas täydentämässä askartelu ja ompelutarvike varastoja, joten ehkä niistäkin taas joku päivä postausta luvassa. Työn alla on taas monennäköistä pikkujuttua.
 
Mutta nyt lyhyesti virsi kaunis meiningillä ja aamupala hommiin :) Näin on taas uusi raskausviikko startattu <3
 
Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti