tiistai 3. syyskuuta 2013

RV 30


 
Tähän alkuun sopisi hyvin Peppi Pitkätossun kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun laulun sanat... Ainaki itsellä olo on sen mukainen :)
 
Viime päivät ovat olleet aika hektisiä. Olen viilettänyt töissä ja opiskelemassa. No opiskelemassa olin taas (vain) yhden päivän eli eilisen päivän. Kävin kertaamassa koululla EA1 kurssin ja näinpä ollen se on taas meikäläisellä 3 vuotta voimassa. Ensi viikolla taas kutsuu koulunpenkki 1½ päivän verran muiden teoriaopintoiden parissa.
 
Seuraavat pari päivää vilahtavat töissä ja viikonlopusta muutama tunti kurssilla. Kuten mies sanoi, olen ohjelmoinut tämän viikon itselleni hyvin. Ehkä vähän liiankin hyvin.  Ensi viikollekkin olisi luvassa säpäkkää toimintaa kun on tosiaan koulupäivät, meditaatio harrastuksen aloitus kansalaisopistossa, autonkorjaus keikka ja vauvakutsut. Ja viimeisimpiin pitäisi jonkun vielä jossain välissä ehtiä leipoakkin, mutta onneksi leivonta apua olen saamassa kakun osalta. Suurta herkkuani on briittakakku ja näinpä ollen pyysin yhtä tuttua sen osaavaa tekemään sellaisen minulle ja hänhän suostui :) Itselle jää sitten vain muiden pikku juttujen leipomista ja laittoa. Koristeitakin olen ohimennen ajankuluksi värkännyt, mutta kaikista nuista lisää sitten vasta kutsujen jälkeen, jotta
jää vieraillekkin jännitystä ;)
 
Näiden viikkojen hektisyydet jaksaa kun muistaa levätä välillä reilummin eikä ota turhaa stressiä. Asioilla kun on onneksi tapana järjestyä. Tavalla tai toisella...
 
Vauvahommat alkavat olemaan hyvällä mallilla. Pinnasänky on kasattu, vaikka se olohuoneessa vielä onkin. Ei alettu ihan vielä siirtämään sitä makuuhuoneeseen, mutta se voi olla että se yllättävän nopeaa löytää tiensä sinne meikäläisen toimesta... Hoitopöytä odottaa vielä kasaajaansa kun meikäläisen taidot ei siihen yksinkertaisuudessaan riittäneet. Syynä oli se, että kaikkia Ikean tuotteita ei ole tarkoitettu niin simppelisti koottavaksi uudelleen kuin voisi luulla ja että muutama ruuvi oli hukkateillä..
 
Vaunut on nyt pesty ja samoin kaikki vaatteet ja turvakaukalo. Sairaalakassista puuttuu vielä muutama pikku juttu, mutta muuten sekin alkaa olla kasassa. Ja puteleita & purnukoita kuten rasvoja, pesuaineita, tutteja ja tuttipulloja sun muita täytyy vielä hakea, mutta muuten hommat alkavat olla kunnossa.
 
Viikot käyvät pikkuhiljaa vähiin, mutta jännitys pysyy tasaisena. Pientä jännitystä on siis ilmassa, mutta ei liiaksi. Parin viikon päästä on taas neuvola käynti ja sen jälkeen alkaaki tihenemään nekin käynnit 2 viikon välein käytäväksi :)
 
Mutta nyt kotihommien kimppuun.. Näkee että on ollut poissa kotoa pari päivää kun kaikki on tosiaan Peppi Pitkätossun mukaisesti vinksin vonksin ja jokunen rästihomma odottaa tekijänäsä :)
 
Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle <3

2 kommenttia:

  1. Mahdottomasti sinä jaksat tehdä ja kaiketi se on hyväksi, minä kun en noista jutuista niin tiedä. Kaikkea hyvää loppuajaksi ja muista olla rasittamatta itseäsi liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikku hiljaa ja rauhallisessa tahdissa ku tekee nii ei rasita itteään liikaa :) Ja kun suhteuttaa sopivasti levon määrään :) Kiitos ja yritän muistaa! :)

      Poista