sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Pinnasängyn reunasuojan huppu, verho ja pieni lokerikko


Muistatteko tämän tuunaamani pinnasängyn suojareunan? Tuo kuosi on mielestäni yhä edelleen ihana ja pirtsakka. MUTTA sepä ei minun silmääni sopinut pinnasängyn verhon kuosin kanssa, joten päätin ommella "hupun" suojan päälle eli pitkä putki vain samasta kankaasta kuin pinnasängyn verhokin on. Ja kun verho lähtee jossain vaiheessa pois niin myös tuo "huppukin" lähtee pois ja kas tämä ihana eläinkuosi on käytössä ;) Ymmärsikö tästä selityksestä siis nyt oikeasti lopulta kukaan mitään? :D No ei sillä nyt niin väliä ;) Kuitenkin uusi kuosi näyttää tältä.


Samaan sarjaan tosiaan tuli tuunattua pinnasängyn verhokin. Monet ovat haukkuneet näitä epäkäytänöllisiksi, mutta ajattelin tämän vähän estävän valon tuloa pinnasänkyyn iltaisin kun telkkaria vielä katellaan muksun nukkuessa ja saapa tuon pois jos siltä tuntuu.



Lisäksi hetken mielenjohteesta kankaan jämäpaloista ihan kokeilu mielessä tuli tehtyä pinnasängyn päähän tutille ja yöpuvulle oma pieni lokerikko. Vähän vino, mutta asiansa ajava :D



Kankaan alkuperähän siis oli vanhat lastenhuoneen verhot, jotka miehen siskoltani sain ja hänen luvallaan sitten ne tuunasin uuteen käyttöön :) Kangas on Finnlayssonin valmistama.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti