tiistai 2. heinäkuuta 2013

RV 21Pariin viimeiseen päivään on mahtunut niin hyviä kuin huonoja päiviä. Tuntuu, että hommaa olisi hirveästi mutten saa mitään aikaiseksi. Toisaalta en tiedä onko niitä hommiakaan niin kauheasti oikeasti. Osaksi mielialaan on vaikuttaneet jatkuvat sateet. Tänään sentään jopa aurinkokin jaksaa pilkistää ja josko mielikin olisi sen mukaisesti parempi. Toki myös valoisiakin hetkiä viime päivinä on ollut. Kuten eilen kun sain kummitytön kyläilemään meille ja kun mies kehui ruskeankastikkeen makua. Mutta pahin huono hetki oli maanantai tiistai välisenä yönä. Kello löi lähempänä yhtä. Kumpaakaan ei väsyttänyt. Minä yritin laittaa nukkumaan kun iski "kohtaus". Yhtä äkkiä totesin miehelle älä koske. Samaan aikaan tuli väsymys, itku, ahdistus, henki ei kulje-fiilis, kuuma ja paha olo. Ihan yht'äkkiä sen kummemin. Onneksi mies oli kotona ja nostatti minut sängyn reunalle istumaan ja rauhoitteli vähän aikaa. No jonkun ajan päästä jo tilanne onneksi helpotti, mutta mitään syytä en keksinyt. Ehkä suloinen yliväsymyksen ja hormoonien yhdistelmä?

Tänään aijon ihan oikeasti saada aikaan jotain näkyvää. Tai sain kait minä eilenkin. Kävin Onnin kanssa lenkillä, tiskasin ahkeraan (täytin ja tyhjensin konetta useamman kerran ;) ), leivoin manssikakkua, hoidin kummityttöä jne. Jotenkin vaan ehkä tämä on yllättänyt kun ei jaksakkaan touhuta entiseen malliin pää kolmantena jalkana. Ja kyllä, se on myös ihan hyväkin ettei jaksa. Maanantaina anoppi kehoitti ottamaan pihahommissa työnjohtajan roolin tästä edespäin. Ehkä ihan hyvä neuvo.


Tänään niiden kuuluisien rästihommien jatkamisen lisäksi olisi tarkoitus käydä noutamassa varaamiani lastentarvike juttuja kirppis asioiden tienoolta. Bongasin eilen hyvät ja edulliset Graconin matkarattaat joihin turvakaukalon saa kiinni. Lisäksi isä oli löytänyt sitterin, joten eikun sekin hakemaan ja samalla lupasin vilkaista mitä muuta myyjällä oli tarjolla :) Ja kyllä minä yhdestä paikkaa lupasin hakea mammacolleget ja mammashortsitkin ;) Sitten taitaa olla kohta jo minun mammavaatekaappi täydellinen. Eli paljon pientä shoppailtavaa ;) Mutta sen olen jo nyt huomannut, että kun malttaa ajan kanssa kirppareita tutkia ja seurata niin voi löytää paljon juttuja edulliseen hintaan hyväkuntoisena :)

Mutta toivotaan että tästä tulisi se hyvä erittäin hyvä päivä. Ei vain ihan hyvä päivä ;) 
Mukavaa keskiviikkoa jokaiselle!

1 kommentti:

  1. Otahan rauhallisesti ettei tule mitään hämminkiä ja hyvää keskiviikkoa sekä loppuviikkoa myös sinulle!

    VastaaPoista