lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kirjastokassi ja "kukkaro"


 Kukkaron ompelu projektista jäi ihan kivasti vielä saamaani Muumi kangasta, jonka sain luvan käyttää parhaaksi näkemälläni tavalla itselleni hyödyntäen :) Niinpä ompelinkin kaupan muovipussia kaavana käyttämällä itselleni kirjastokassin. Normi muovipussit kun tahtovat aina revetä jonkun kirjan kulman johdosta tai kirjojen yhteispainosta. Vuori kassissa on samaa kuin ulkovuorikin, jottei kirjat heti painollaan revi puuvillakangasta hajalle :)

Ja kun ikuisena ongelmana kirjastoon mennessä on itselläni se, etten muista koskaan varata kolikoita mukaan rästimaksuja varten. Ja muutenkin tahtoo aina laukun pohjalta, taskuista ja kalenterin välistä löytyä lappuja joissa lukee mitä piti lainata. No keksinpä tähänkin ongelmaan ratkaisun tilkkujämistä.Tähän uuteen härpäkkeeseeni kun saa kynän kiinni, listan lainattavista kirjoista sekä puhdasta paperia ja kirjastokortin mukaan. Lisäksi löytyy kiva pikku tarrakiinnitteinen tasku rästimaksu kolikoita varten. Ja kun tämän sujauttaa aina valmiiksi kirjakassiin niin luulisi kaikkien ongelmien
olevan ratkaistu :)

2 kommenttia:

  1. No mutta tuossa on sellainen juttu että sitä kannattaisi ruveta mainostamaan kirjastossa/kirjastoissa! Varmasti olisi kysyntää koska muutkin ihmiset painivat samojen ongelmien kanssa ja kaiken lisäksi tuo on hyvän näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Njääh :D Tässä on vähän taas tää, että jos alkaa tekeen ns.rahasta tätä niin se kiinnostus kummasti lopahtaa ;) Eikä mun ompelujälki oo tarpeeks siistiä mutta ittelle välttää :)

      Poista