keskiviikko 23. lokakuuta 2013

RV 37+1 ja Nosh Organics kutsuilua

Viikot käyvät vähiin. Enää alle 3 viikkoa laskettuun aikaan. Eli juu yhtenä kappaleena vielä ollaan :) Eikä suuria ennakoivia merkkejäkään vielä ole.

Eilen järjestin kotonani Nosh Organics kutsut. Olen ihastunut noiden vaatteiden kauniisiin väreihin ja pehmeisiin&laadukkaisiin materiaaleihin :) Eikä hintakaan ole siihen nähden paha, että vaatteet ovat luomupuuvillasta tehty.

Aikaisemmin ihanien kankaiden lisäksi olen kotiuttanut Noshilta verkkomyynnin kautta tällaisen leikkiasun (joka menee myös yöpuvusta) Nyyttiä odottamaan:

 
 
Hihoissa ja lahkeissa on hyvät resorit, joiden avulla (ja joissa on huomioitu asia myös saumojen kannalta) pystyy taittamaan niitä vähän lyhyemmäksi ja lapsen kasvaessa "aukaisemaan" jolloin ne pitenevät.
 
 
Tällä kertaa kotiutin kutsuilta Nyyttiä odottamaan saman sarjan ihanan peiton
 
 
sekä ihanan hihattoman velourhaalarin, johon en netin kuvan perusteella ihastunut kovin, mutta
luonnossa se olikin paaljoon ihanempi kuin osasin odottaa. Ja tämä sopii oivasti bodyjen kanssa.

 
 
Myös tässä on huomioitu lahkeissa tuo taitettavuus/lyhennettävyys. Lisäksi vetoketju on extra isoilla "hampailla" eli liukuu paremmin kuin normisti.
 
Omiin ostoksiin hyödynsin emännänlahjaksi saamaanii 20€ lahjakorttia. Ja voin sanoa, että se että emäntä saa automaattisesti pitäessään kutsut tuon 20€ lahjakortin ilman vierasmäärä velvoitetta tai vieraille asetettuja ostomäärä on kaikille osallistujille kivempi. Näin kelleen ei tule pakko osto olo tai myyjälle olo, että: "ostakaapas nyt vielä 50€:lla joku että pääsen tasolle 2". Tällaisella valmiilla jokaiselle kotikutsunsa pitävälle tulevalle lahjalla tällaiselta vältytään ja kelleen ei tule paineita, ei ostamisesta eikä kutsujen järjestämisestä.
Pakko mainita vielä Noshin ihanista bodeista, vaikka yhtään niitä en itselleni (tällä kertaa) kotiuttunutkaan). Niissä on sama homma hihojen kanssa kuin edellisissä eli käännettävät resorit. Ja sen lisäksi vielä lisänepparit haaruksissa, jolloin senkin osalta pystyy saamaan käyttöikää kasvunosalta pidemmälle.
 
 
Tällä kertaa tarjoiluiden osalta mentiin perus simppelillä meiningillä:
 
 

 
 
(Pakaste-altaan) korvapuusteja, maissinaksuja, fanipaloja suolapähkinän maulla sekä
kahvia&teetä. Pahvimukeista.
 
-> Vähemmän stressiä & vähemmän tiskiä. Eli juu joskus on oikeus mennä siitä
 mistä aita on matalin (varsinkin näillä raskausviikoilla) ;)

 
Mutta nyt kotitouhuihin ja ihmettelemään, että mitä sitä tälle päivää keksisikään. Illasta on oman paikkakunnan mammatreffit Säästä&Punnitse liikkeeseen tutustumisen tiimoilta ja huomenna neuvola. Joten palataanpa viikonloppuna tai viimeistään ensi viikon alussa niiden tiimoilta asiaan (jollei tule synnärille lähtöä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti