perjantai 14. kesäkuuta 2013

RV 18 + 3

(tähän kuuluisi joku kiva vauvamaha kuva, mutta ehkä se tulee vähän viiveellä ;) )

 Lääkärineuvola käytiin reilu viikko takaperin ja kaikki oli hyvin. Äitin paino oli noussut hyvään tahtiin. Sopiva tahti on kuulemma +400g/viikko. Vaikka omasta mielestäni se on paljon! Mutta olenkin aina ollut enemmän aamupainon mittaus ihmisiä ;) Mutta kaikki oli kaikin puolin kunnossa. Lääkäri arpoi laittaako sokerirasitukseen vai ei, mutta ylläripylläri sinne mennään kun neuvolatäti ilmoitti sen olevan heillä tapana.

Maanantaista alkaen tämä äiti on työtön. Ensi viikolle on sovittu 2 päivän työkeikka, mutta sitten ihmetelläänkin, että mille aletaan. Isukkikin jäi eilen kesälomalle, joten nyt kuulemman aletaan laittaa kämppä kuntoon toden teolla siivouksen yms. osalta :) Ja mamma tekee koulutehtäviä vähemmäksi kun ei tiedä vielä miten tuo elämä muuttuu kun Nyytti syntyy.

Tuo Nyytti nimi on jäänyt meille nyt työ nimeksi käyttöön syntyvälle murulle. Äidillä on koko ajan sellainen olo, että se on tyttö, mutta isi ei kommentoi. Mutta juuri eilen kyllä luin pätkän kirjaa, jossa sanottiin että äidit odottavat aina tyttöä ja isät poikaa, koska kokevat itse olevansa vahvimmillaan heidän kanssaan.

Liikkeitä olen yrittänyt kuulostella, mutten oikein tiedä. Ehkä tunnen, ehkä en :D Seuranta linja jatkukoon ;)

Myös kirpparilöytöjä on tehty vaatteiden osalta. Sekä auton turvakaukalo +telakka hommattu 20€ pilkkahintaan :) Hintaansa nähden erinomaisessa kunnossa! Muiden hoitotarvikkeiden osalta etsintä linja jatkuu vielä.

Ihanaisen Onni koiramme synttäreitä vietettiin 30.5 ja tässäpä pari kuva otoksesta sankarista paketin aukaisu hommissa:
Onni koira pyörähti alkuviikossa myös lääkäri reissulla. Otti ohimennen kaverinsa kulmahampaan sunnuntaina otsaansa ja auts kun sitä alkoi särkemään ma-ti yönä. Joten eikun eläinlääkärin päivystykseen ja troppeja piikkinä ja kotiin kans. Ja vähän karvoja vähemmäksi, jotta haavat hengittävät. Diagnoosina oli alkava hotspot (mistä lie taas saanut alkunsa) ja pieni puremahaava. Nyt sitten kärvistellään enää antibiooottien oton kanssa ja niiden aiheuttamien ilmavaivojen kanssa.. Koira parka!Ja viikko takaperin mamma kävi juhlistamassa ihanaisen ystävänsä polttareita. Päivä oli pitkä ja voimia vievä varsinkin tässä tilassa olevalle, mutta mukava ja ikimuistoinen päivä <3

Sain jopa tällä samalla kirjoitus reissulla vähän päiviteltyä nuita ultrakuvia ja perhekuvausta tänne. Pikku hiljaa, pikkuhiljaa.. Ja varmaan seuraavien viikkojen aikana lisääkin kun isukki kalastelee ja äiskä nauttii kotona omaa aikaa :)

Tällaista tältä erää! Mukavaa viikonloppua ja kesää jokaiselle <3 Täällä siitä valitettavasti kärsitään sateiden saattelemana pitkän helle jakson jälkeen.

1 kommentti: