keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

RV 20 RV 20 masu iltaturvotusten kera


Juuri kun sitä kuvittelee, että suurin osa oireista on selätetty niin tulee esille vähän inhottavampia oireita. Ajattelin, että se satunnainen ärsyttävä närästys johon en edes tarvinnut lääkettä olisi inhottava, mutta ei. Tämä inhottava oire vieras vieraili meillä ekan kerran maanantaina sopivasti puutarhamyymälä kauppareissun yhteydessä. Ensin tuli mahdottoman huono olo ja pieni heikotus. No kohta olo oli jo sen mukainen, että lähteekö jalat alta ja että korvissa humisee. Sama olo löysi tiensä luokseni myös tänään, mutta sain sen kaitsittua hirveällä nesteen latkimisella mikä helpotti asiaa kummasti.

Myös useamman viikon ajan on ollut havaittavissa vasemman reiden ja lonkan kipuilua, joka säteilee myös vasempaan reunaan alaselkään. Mutta nyt sekin on vähän onneksi ainakin toistaiseksi helpottanut. Täytyy kaiketi koputtaa puuta!

Tieto raskaudesta alkaa olla jo aika hyvin jokaisen ystävän ja sukulaisen tiedossa. Juhannuksena laiteltiin onnellisia juhannustoivotus viestejä, joissa vinkattiin myös masun kasvusta. Muutama sukulais ihminen oli todennutkin asiasta kuultuaan, joko meiltä tai muilta, että oli jo arvannut tämän masua katsoessaan. Ja kertoipa eräs ystävä myös arvanneensa facebook päivityksistäni tämän vaikken kyllä kovin suurin äänin ole sitä mainostanut ;) Välillä laittanut vihjaavan sävyyn viikkojen vaihtuessa että:" Päivänluku 19". tms. :)

Eilen kävin uimassa uimahallilla ystävättären kanssa. Kunto on huonontunut myönnetään eikä uitu määräkään mikään suuri ollut, mutta tärkeintä oli kuitenkin se, että sai vaihtaa kuulumisia ihan kunnolla ja porista niitä näitä. Ja se, että tuli lähdettyä eikä jäätyä sohvan pohjalle makaamaan :) Nyt uimahalli jääkin tämän viikon jälkeen kesätauolle, joka kestää elokuun puoleen väliin, joten taitaa olla meikäläisen uinnit uitu tälle vuodelle.

Tänään pyörähdin hammaslääkärissäkin pienen mutkan vielä pari pientä reikää poraamassa. Mielessäni jo valmiiksi pelkäsin mitä hammaslääkäri arpoo viisauden hampaideni kohtaloksi, joiden poistoa viime kerralla alkoi suunnitella. Ilmeisesti nämä minun jäljellä olevat 2 viisauden hammasta olivat kuitenkin niin kinkkisesti kiinni tai olisivat vaatineet uudeen röntgen kuvan, joten hammaslääkäri totesi, että katsotaan uusiksi raskauden jälkeen. Uuden ajan sain myös vielä syyskuun alkuun, mutta sovittiin että katson siinä vaiheessa mikä tilanne on - pystynkö makaamaan heidän pöydällään vai jätänkö suosiolla tulematta. Teki mieli todeta, että luulekko että tänne tuun jos ei ihan pakko ole :D

Ensi viikon perjantaina päästään rakenneultraan ja kovasti jo se jännittääkin. Potkut ja liikkeet ovat alkaneet tuntua paremmin ja paremmin. Vielä mies ei niitä bongaamaan ole päässyt kun sen verran epäsäännöllisesti vielä tulevat, mutta kaikki aikanaan.

Pihaa on saatu kuluneen 1½viikon aikana kummasti laitettua eteenpäin. Kivi urakkaa on ollut kovasti. On lapettu kiviä paikasta A paikkaan B ja vähän vielä paikkaan C:kin. Koko piha savotasta kuvia sitten kun on totaalisen valmista. Seuraavana urakka kohteena odottaisi puiden lappaminen. Tää mamma aatteli, että vie vaikka kaksi puuta kerrallaan ;) Mitä sitä turhia suorituspaineita ottamaan :) 

Nyt raskausaikana on oppinut ottamaan rennommin liikunnan osalta. Ei ole niin kauheata suorituspainetta vaan tekee vaan omaan tahtiin niinkuin itsestä hyvältä tuntuu ja on ylpeä siitä jos jaksaa lähteä liikkeelle. 

Nyt tämä mamma alkaa ottaa rennosti ja taitaa pelata vähän aikaa facebookin hömppäpelejä ennen nukkumaan menoa :)

2 kommenttia:

  1. Vai tämmöstä sitä oliki vireillä! (; Hirmusen isot onnittelut ja kaikkea hyvää! Ihana kuulla että et ressaile sen liikunnan kans - olit aika suorittaja sille päälle sattuessa, mukava kuulla että menet tuolla fiiliksellä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos onnitteluista <3 Joo nyt on suorittamiset suoritettu toistaiseksi :D Ja kyllä, myönnän myös ite et mulla on suorittamisen tarve monessa asiassa, mut uskon et tää homma muuttaa sitäki tapaa toiseen suuntaan ;)

      Poista