lauantai 25. toukokuuta 2013

RV 15+3

Useampi viikko on hurahtanut ihan hujauksessa ja kesä on tullut. Näinpä ollen aika on mennytkin pihalla touhutessa ja auringosta nauttiessa. Toinen niskapoimu ultra on takana (tehtiin 7.5) ja turvotus oli 1.4mm eikä verikokeissakaan ollut mitään hämmentävää eli kaikki hyvin siltä osaa :) Ja muutenkin Nyytti oli kasvanut hienosti. Oireet ovat helpottaneet ja vatsa pyöristynyt. Oireet ovat helpottaneet suurimmaksi osaksi. Mitä nyt välillä pientä huippausta on, muttei sen kummempaa. Ja kasvukipuja totta kai, mutta kaikki tämä kuuluu asiaan.

Nyt päättelenkin tämän postauksen lyhyeen ja lähden puuhailemaan kotihommia ja nauttimaan taas auringosta ja sen ihanuudesta <3

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon! Olen ollut niin kiireinen että blogien seuraaminen on jäänyt himppasen vähemmälle (kesä kun on raksalla sesonkiaikaa) mutta nyt löysin tieni tänne. Jouduin laittamaan sen www-alkuisen osoitteen kuukkeliin kun toisen linkin mukaan google ei löytänyt mutta hyvä näin. Poistan sen sun vanhan lukulistaltani ja laitan tämän tilalle niin Luostarissa kävijät löytävät sitten tänne.
    Toivon sulle vilpittömästi helppoja olotiloja ja kaikkea hyvää Nyytin osalta <3

    Käyn kyllä seuraamassa tilannetta aina kun ehdin olemaan koneella.

    VastaaPoista