sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

RV 9+1 pahoinvoinnin loppu, närästyksen alku?

Kuten otsikosta voi päätellä on pahoinvointi vähentynyt ja närästys yrittänyt alkaa. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, että mihin taistelu näiden kahden välillä kehkeytyy ja kumpi voittaa.. Kaiken kruunaa tällä hetkellä minua piinaava flunssa kera pienen lämmön nousun, joka ei kuitenkaan vielä jaksa hivuttautua niin ylös, että viitsisi sairaslomaa hakea.

Lauantai meni shoppailu ja huvittelu reissuna kaupungin humussa. Illalla uni tulikin nopeaa silmään. Pientä jännitystä viikonloppuna tuotti myös niukka rusehtava valkovuoto, joka piinasi ikävästi, mutta loppui kuitenkin onneksi niine hyvinee. Ja internet tiesi valaista asiaa niin, että 15% naisista kärsii moisesta jossain vaiheessa raskautta.

Shoppailun saldona löysin jotain hiusjuttuja sekä H&M:ltä äippämekon 15€:n hintaan sekä pinkin vapputopin 6€:n hintaan ja äippä topin alennettuun 5€:n hintaan. Hyviä löytöjä! Kuin myös perjantaina nettikirpparilta ostamani 3/4 osa legginssit, farkut, mustat strech housut ja farkkuhame. Hintaa noille neljälle tuli 30€. Nyt mammavaatteita alkaakin olla aika hyvin kasassa. Tulossa on vielä yhdeltä nettikirpparilta 2 hametta ja yksi äippäpaita. Eli kyllä, täällä on ihan riehaannuttu nuiden mammavaatteiden kanssa, mutta kun minusta vain on ihana pukeutua mukavasti ja nuo äippävaatteet on oikeasti mukavia päällä. En tiedä mitään inhottavampaa kuin nahistella ja ahistella liian pienissä ja tiukoissa vaatteissa.

Sunnuntai menikin levätessä ja pyykätessä. Yritin ommellakkin, mutta kaikki tuntui menevän vain enempi vähempi pieleen, joten päätin laittaa koneen kiinni ja vain olla. Näin ollen siis en pääse vieläkään esittelemään lupaamiani ompelutöitä kun eivät mokomat ole vieläkään viimeistellyt, mutta ehkä jo pian saataisiin ekat kunnon kuvat tänne.

Ensimmäinen neuvola koittaisi torstaina. Jännitys on jo käsin kosketeltavissa. Vielä innokkaampi ja pelon sekaisin tuntein odotan "ensimmäistä virallista" ultraa. Viikonloppuna yritettiin jo koti dopplerilla saada sydänääniä kuulumaan, mutta mitään 100% varmaa ääntä ei vielä kuultu. Lauantaina kaupan sovituskopin peilistä saattoi pientä vatsan alkua nähdä jo. Ja eilen huomasin muutenkin kropan löystyneen yms kun ei ole väsymykseltä ja pahoinvoinnilta pystynyt liikkumaan.. Hueh.. Pientä vartalokriisiä? Tietyllä tavalla joo ja tietyllä tavalla ei. Odotan innolla vatsan kasvua, mutta tällä hetkellä olo on löllö kuin pullataikinalla.

Nyt tämä löllyvä pullataikina äiskä lähtee pikku hiljaa valmistautumaan töihin lähtöön sekä soittelemaan kouluhommien tiimoilta :)

Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti