torstai 4. huhtikuuta 2013

RV 7+5 ja aamupahoinvointi ja painon nousua

En ole koskaan ollut suuri aamupalan ystävä, mutta voin sanoa että arvostus sitäkin kohtaan on noussut viimeisen parin viikon aikana. Siis kun sitä ei ole voinut yksinkertaisesti syödä. Juuri kun luulin päässeeni pahoinvoinneista jo pikku hiljaa kuiville vesille niin höpön löpöt pahoinvointi päätti, että hei aletaanpa vierailla tuon luona semmosia aamu-aamupäivä visiittejä. Parhaimmassa tapauksessa pystyn siis syömään vasta klo.11 tietämillä jolloin töissä istutaan jo lämmin ruoka naaman edessä. Pariin kertaan olen jättänyt lounaan väliin ja syönyt vasta puolilta päivin sen tai jos olen syönyt niin puolet annoksesta kun kesken kaiken on iskenyt huono olo taas. Onnekseni ruoka pysyy nyt sentään sisällä toisin kuin viikko takaperin kun se pyrki koko ajan ulos. Täytyisi varmaan koputtaa tämänkin asian tiimoilta puuta...

Tänä aamuna uskalsin myös hypätä käymään puntarilla.. Hupsheijjaa, mistä huomaa, että karkkia on alettu kuitenkin syödä taas? No se paino.. Totta kai raskauskin alkaa vähän vaikutttaa asiaan, mutta osa syynä on myös omat elämäntavat, joihin hirveästi ei ole jaksanut tämän pahoinvoinnin ja väsymyksen kanssa panostaa. Tiedän, että ulkoilu auttaa tähän ja ulkoilenkin yleensä noin tunnin työnpuolesta päivän aikana. Vaikka siinä ei mitään huippu sykkeitä koetakkaan, päinvastoin. Mutta uskon ja toivon, että kunhan nämä pahoinvoinnit saan selätettyä niin voin harkita jo ennen töihin menoa käyväni pienellä kävelylenkillä. Nyt se on vain pelkkä haave.

Unet tuntuvat muuttuvat koko ajan villiäkin villemmiksi. Milloin seikkailen unessa pakoon hirveää räjähdystä tai luoteja tai muuten vain chillailen jossain ihan ihmeellisissä paikoissa. Myös oma edesmennyt äitini näyttäytyy paljon tällä hetkellä unissani. Sunnuntaina olisi yleisömeediotilaisuus, johon harkitsin osallistuvani toista kertaa. Toisaalta en tiedä onko se tarpeen noiden äidin monien yöllisten vierailujen takia vai onko hänen tarkoituksenaan nimenomaan ollut houkutella minua tuonne tapahtumaan. Tiedä häntä..

Näihin pahanolon tunnelmiin toivottelen teille jokaiselle mukavaa viikonloppua <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti