perjantai 23. elokuuta 2013

RV 28+2 neuvolaa, sokerirasitusta ja shoppailua

 
Aamun eka parituntinen vierähti sujuvasti neuvolassa ja sokerirasituksessa. Sokerirasitus meni hyvin ja tulokset saan ensi viikolla. Eikä litkukaan ollut niin pahaa kuin pelkäsin. Ja aikakin meni kivasti kun neuvolatätin ehdotuksesta otettiin neuvola aika ekalle odotustunnille :) Sokerirasituksessahan siis otetaan alussa verensokeri sormenpäästä ja yksi putki verta suonesta. Juodaan sokerilitku ja odotetaan tunti ja taas pistetään ja taas odotetaan tunti ja taas pistetään. Kaikkea tuota edeltää 12 tuntia syömättä ja juomatta + 2tuntinen koe-aika jolloin ei saa syödä eikä juoda. Litku maistui lähinnä hapottomalle ylisokeriselle sitruunanmakuisille limukalle :)
 
Neuvolassa kaikki oli hyvin. Verenpaineet oli kunnossa eikä painoakaan ollut tullut liikaa. Sydäntensykkeiden kuuntelun ajan muksu tuntui nukkuvan kun oli niin rauhassa (kerrankin). Painoa on tullut nyt kaiken kaikkiaan noin 8kiloa lisää raskauden alusta. Turvotusta ei juuri ole. Hieman sormissa (sormuksesta huomaa hyvin), mutta muuten ei oikeastaan. Närästyskin on vain ohimenevää ja välillä muistuttelee itsestään, mutta ilman lääkettä pärjää mainiosti. Välillä vähän meinaa alaselkää juilia ja lonkkia, mutta kyllä se siitä.
 
Sokerirasituksen ja neuvolakäynnin päälle hilpasin käymään asioilla. Piipahdin kangaskaupassa, kirpputorilla, vaihtamassa puhelinliittymän, pikamutkan ruokakaupassa, postissa jne.. Paljon asioita on siis taas hoideltu kivasti pois päivänjärjestyksestä :)
 
Tulevan viikonlopun ajattelin käyttää ompeluprojekteihin ja ystäviin. Vieraita kuulosti olevan tulossa tänä viikonloppuna käymään pikkulintujen mukaan mikä on ihana juttu <3
 
 
 

Kirpparilöydöt -
vasemman puolen kokonaisuus yhteensä 1€ ja oikean puolen villatakki 1€ ja farkut 1€
 


 
Pussilakana + tyynyliina setti 2,5€
 
 

 
 
Ompeluliikkeen antia ;)
 
 
Näihin vähän väsähtäneisiin ja kaikkensa antaneisiin tunnelmiin tältä erää toivotelen mukavat viikonloput jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti